Konferenční stolek BIZZOTTO LANCASTER – tmavý design a průměr 90 cm (0745853)


O PRODUKTU

Konferenční stolek LANCASTER od italské firmy stylového nábytku BIZZOTTO. Stolek LANCASTER vás zaručeně zaujme svým tvarem, který připomíná půlku koule. Deska je vyrobena z recyklovaného dřeva a šedá podstava z recyklované oceli. LANCASTER je velmi hravý atypický kousek, který vám bude dělat radost ve vašem obývacím pokoji.

S konferenčním stolem LANCASTER přinese do vaší domácnosti originalitu a nádech moderna. Velkou výhodou stolku je, že díky jeho minimalistickému designu jej můžete hravě kombinovat s mnoha typy dalšího nábytku. Můžete jej kombinovat například s dalšími dřevěnými prvky, ale krásně vynikne taktéž v domě plném betonu a ostatních industriálních prvků.

S ČÍM LADIT

Pokud hledáte nábytek, který bude působit moderně a zároveň bude praktický, pak je konferenční stolek LANCASTER od BIZZOTTO tou pravou volbou. Skvěle se hodí i do menších interiérů, kde dodá prostoru potřebnou rovnováhu. Odkaz na produkt naleznete na stránkách Velký nábytek.

TECHNICKÁ SPECIFIKACE

  • Materiál podstavy: recyklovaná ocel
  • Materiál desky: recyklované dřevo
  • Barva stolku: hnědá, stříbrná
  • Rozměry vxø: 38×90 cm

MONTÁŽ A PÉČE

Montáž konferenčního stolu LANCASTER není nutná. K péči o tento nábytek postačí utřít nečistoty vlhkým hadříkem.

Konferenční stolek BIZZOTTO LANCASTER

Konferenční stolek BIZZOTTO LANCASTER je skvělým doplňkem každého moderně zařízeného interiéru. Díky svému vlastnímu designu se snadno kombinuje s ostatním nábytkem a dodá vašim místnostem potřebnou originalitu. Pokud hledáte stůl, který má jiný tvar než ostatní a přitom si zachovává svou praktičnost, potom je konferenční stolek BIZZOTTO LANCASTER tou nejlepší volbou.“>